Expositie is geopend!

Na een drukke ochtend waarin een aantal leden van de Lelystadse Fotoclub de foto’s hebben opgehangen, opende onze voorzitter Marga op 2 november jl. de expositie “stad in de nieuwe natuur” in het stadhuis van Lelystad.

Opbouwen van de expositie – Fotocollage: Diana Beem

De leden van de fotoclub hebben met 48 foto’s de stad en omringde natuur in beeld gebracht. De Lelystedeling zal de stad zeker herkennen in de beelden maar ook verrast worden door de bijzondere plekken die zijn vastgelegd. Doordat iedere fotograaf zijn of haar eigen interpretatie heeft gegeven aan het thema, is er een gevarieerd overzicht ontstaan.

De foto’s zijn te zien in de openbare hal van het stadhuis en iedereen is uiteraard welkom om tijdens de openingstijden een kijkje te komen nemen. Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

De foto’s zullen tot 3 januari 2022 te zien zijn.

De opening van de expositie – Foto’s: Leo Bakker