Expositie “Stad in de nieuwe natuur”

Na een drukke ochtend waarin een aantal leden van de Lelystadse Fotoclub de foto’s hebben opgehangen, opende onze voorzitter Marga op 2 november jl. de expositie “stad in de nieuwe natuur” in het stadhuis van Lelystad.

Opbouwen van de expositie – Fotocollage: Diana Beem

De leden van de fotoclub hebben met 48 foto’s de stad en omringde natuur in beeld gebracht. De Lelystedeling zal de stad zeker herkennen in de beelden maar ook verrast worden door de bijzondere plekken die zijn vastgelegd. Doordat iedere fotograaf zijn of haar eigen interpretatie heeft gegeven aan het thema, is er een gevarieerd overzicht ontstaan.

De foto’s waren te zien in de openbare hal van het stadhuis.

De expositie is op 3 januari 2022 afgesloten.

De opening van de expositie – Foto’s: Leo Bakker