Zomerfoto’s

Uiteraard hebben onze leden van de afgelopen zomer genoten en dit heeft natuurlijk mooie foto’s opgeleverd. Hieronder een kleine selectie van de ingezonden foto’s…

Slapende kat in vogelhuisje
Fotograaf: Bob

Het zijn natuurlijk niet alleen de fotografen die van de zomer genieten, ook deze kat besloot vanuit zijn zomerhuis eens lekker te gaan zonnen.

Skater
Fotograaf: Leo

Natuurlijk hoef je niet stil te zitten. Deze fraaie actiefoto op de skatebaan bij het Zilverpark in Lelystad is daar getuige van.

Dansers op het strand
Fotograaf: Marga – Dansers op het strand

Dat je soms onverwachte momenten op het strand kunt tegenkomen, laat Marga zien met deze samengestelde foto. Als je maar met genoeg verbeelding naar doodgewone dingen kijkt, kun je ze heel bijzonder maken.

Beelden
Fotograaf: Clasien

Een bezoek aan een beeldentuin kan zeer verrassende beelden opleveren. Zie ook hier een voorbeeld waarbij de zwart-wit foto de beelden en tuin tot een geheel transformeren.

Bretange
Fotograaf: Rinse

Dat ook Frankrijk een mooie bestemming is blijkt wel uit deze foto. De bootjes liggen te wachten tot het weer hoog water wordt.

Heide
Fotograaf: Marienke

Zo aan het einde van de zomer staat de heide weer in volle bloei. Het is snel weer voorbij, maar Marienke was precies op tijd om de paarse pracht vast te leggen.

Detail Heide
Fotograaf: Piet

Dat de heide er ook van dichtbij mooi uit ziet laat deze foto van Piet wel zien.