Foto van het jaar

In samenwerking met de Dijkdichters is dit jaar voor het eerst de Foto van het jaar verkozen. Uit zo’n 70 foto’s hebben de leden van de Lelystadse Dijkdichters hun favoriete foto gekozen die de titel Foto van het haar heeft gekregen. Marjan Bakker was de maker van het winnende beeld van dit jaar. De top 10 en aanmoedigingsprijs kun je hieronder zien. Naar de Dijkdichters onze dank voor het verdiepen in onze foto’s en het volbrengen van de moeilijke taak om hier de winnaar uit te selecteren.

De winnende foto is “De bosvrouw” die zich vereenzelvigt met de natuur. Een fraai gestileerd beeld met een groene boodschap, aldus de Dijkdichters. FOTO: MARJAN BAKKER

Hieronder de overige foto’s uit de top 10:

Tot slot de aanmoedigingsprijs is gegaan naar René Mans:

Neem vooral ook een kijkje op de website van de Dijkdichters