Wedstrijd thema’s 2021-2022

De thema’s voor het komende seizoen zijn bekend!

Met dank aan onder andere de leuke suggesties van Wim, hebben we de drie wedstrijd thema’s kunnen vaststellen. In tegenstelling tot andere seizoenen, maken we nu alle thema’s bekend aan het begin van het seizoen. Dat geeft de mogelijkheid om ruim na te denken over je inzending.

Omdat we weer aanwezig kunnen zijn op de clubavonden, is het weer de bedoeling om afdrukken van je foto in te leveren! We gaan weer terug naar het oude reglement. Afdrukken moeten in passe-partout (40×50) worden ingeleverd. De grootte van de afdruk zelf is niet vastgelegd en mag je zelf bepalen.

De thema’s zijn de volgende:

Passie

De uiterste inleverdatum voor “Passie” is 4 oktober 2021.

Normaal

De uiterste inleverdatum voor “Normaal” is 20 december 2021.

Doorzetten

De uiterste inleverdatum voor “Doorzetten” is 11 april 2022.

Verkiezing Fotograaf van het jaar

Op 31 mei 2022 zullen we de selectieavond organiseren voor de titel van Fotograaf van het jaar. Alleen deelnemers die voor alle drie de thema’s foto’s hebben ingeleverd kunnen meedingen.

De clubleden zullen op de clubavond van 31 mei 2022 punten toekennen aan de verschillende fotografen. De fotograaf met het hoogst aantal toegekende punten zal de winnaar zijn. De bekendmaking van de winnaar zal op de laatste clubavond plaatsvinden.